ثبت نام کارشناسی ارشد ورودی مهر۹۹

مهر ۲۷, ۱۳۹۹
اطلاعیه کارآموزی
آبان ۱۰, ۱۳۹۹

دانشجویان عزیز: ضمن تبریک قبولی شما در موسسه آموزش عالی ارم جهت انجام امور ثبت نام ازروز شنبه ۱۰ آبان ماه نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام فرمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام اینترنتی : تصویر صفحات شناسنامه، تصویر پشت و رو کارت ملی – تصویر مدرک تحصیلی – تصویر ریز نمرات

دانلود فایل راهنمای ثبت نام اینترتی

لینک ثبت نام اینترنتی کارشناسی ارشد

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری پذیرفتگان کارشناسی ارشد:

1. اصل مدرک یا گواهی موقت کارشناسی **** پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) نمی باشند. اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی (لیسانس) با محتوای فرم شماره ۲ را ارائه نمایند.
  2. تصویر مدرک یا گواهی موقت کاردانی
  3. ریز نمرات
  4. اصل شناسنامه و دو برگ روگرفت از تمام صفحات آن.
  5. شش قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ تهیه شده در سال جاری

شماره تلفن های موسسه : ۸۱-۰۷۱۳۶۴۶۵۳۷۸

کارشناس دانشجویان کارشناسی ارشد داخلی ۱۲۱

شماره موبایل ۰۹۰۲۵۷۸۶۶۲۶تماس حاصل فرمایید.

درصورت هرگونه سوال درباره شهریه با داخلی ۱۳۵ تماس حاصل فرمایید.

دانشجویان عزیز خواهمشند است از مراجعه حضوری خودداری فرموده و مدارک خود را جهت تکمیل پرونده به آدرس زیر ارسال نمایید. (به صورت پست پیشتاز)

آدرس موسسه : استان فارس- شهرستان شیراز- ابتدای بلوار چمران – خیابان شهید مختاری(چوگیا) – کدپستی ۷۱۹۴۷۷۴۴۷۵

سامانه آموزشي