ویرایش محتوا

زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
جدول زمان بندی دفاع های نیمسال دوم ۱۴۰۲

خبر ها

انتخاب آثار دانشجویان آموزش عالی ارم شیراز در طراحی پوستر به مناسبت (روز شیراز و شیراز پایتخت محیط زیست آسیا سال ۲۰۲۴)

جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی موسسه آموزش عالی ارم شیراز با رئیس و هبات رئیسه اتاق اصناف استان فارس...

اولین جلسه فرهنگی اجتماعی موسسه آموزش عالی ارم در سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ برگزار گردید

راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقاطع مختلف

تعداد بازدید:

ثبت نام حضوری و غیر حضوری (اینترنتی)

قابل توجه پذیرفته شدگان مقاطع مختلف آموزش عالی ارم شیراز

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان این موسسه بدینوسله اعلام میگردد پذیرفته شدگان جهت ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی) طبق راهنمای زیر می توانند نسبت به ثبت نام اولیه خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است پس از ثبت نام غیر حضوری با همراه داشتن مدارک لازم (اصل مدارک   ثبت نام شامل شناسنامه – کارت ملی – مدرک تحصیلی – ریز نمرات – وضعیت نظام وظیفه آقایان ) بایستی به آموزش عالی ارم واقع در بلوار چمران- ابتدای خیابان شهید مختاری(چوگیا) مراجعه نموده و فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

.همچنین ثبت نام بصورت حضوری نیز در محل موسسه (کافی نت ) قابل انجام می باشد.

مرحله اول: مراجعه به آدرس اینترنتی آموزش عالی ارم به نشانی https://eram-shiraz.ac.ir

مرحله دوم: رفتن به سامانه آموزشی مطابق تصویر زیر

مرحله سوم :  ورود به مرحله ثبت نام با انتخاب کلید “پذیرش”

مرحله چهارم: شروع فرایند ثبت نام مطابق تصویر زیر

فرایند ثبت نام را مطابق موارد خواسته شده در هر مرحله انجام دهید و در مرحله آخر ثبت نام، کلید “ارسال جهت بررسی” به منظور ارسال درخواست برای کارشناسان آموزش و بررسی فرم ثبت نام را انتخاب نمایید

مراحل ثبت نام پیچیده نمی باشد به راحتی هر چه تمام تر می توانید مراحل ثبت نام را تکمیل نمایید.

در مرحله ارسال مدارک مطابق راهنمای زیر اقدام نمایید

مرحله آخر و مهم (انتخاب دکمه “ارسال جهت بررسی”)

فرم ثبت نام شما زمانی ثبت کامل می شود که در نهایت دکمه نمایش داده شده را انتخاب نمایید تا فرم به  کارشناسان اموزش جهت بررسی ارسال گردد.

مرحله نهایی ثبت نام با انتخاب “ارسال جهت بررسی”