ویرایش محتوا

دانشکده ها

2. خبر جدید
  3. برگزیدگان مسابقه پوستر (شیراز، پایتخت محیط زیست آسیا ۲۰۲۴)

خبر ها

انتخاب آثار دانشجویان آموزش عالی ارم شیراز در طراحی پوستر به مناسبت (روز شیراز و شیراز پایتخت محیط زیست آسیا سال ۲۰۲۴)

جلسه مدیر فرهنگی و اجتماعی موسسه آموزش عالی ارم شیراز با رئیس و هبات رئیسه اتاق اصناف استان فارس...

اولین جلسه فرهنگی اجتماعی موسسه آموزش عالی ارم در سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ برگزار گردید

اطلاعیه ها

ظرفیت اساتید پروژه و کارآموزی در نیمسال 14031
راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان مقاطع مختلف
اطلاعیه حذف و اضافه
اطلاعیه کلاس تربیت بدنی
راهنمای مشاهده برنامه کلاسی
اطلاعیه شروع کلاس ها
ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ارشد سال ۱۴۰۳
زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳
جدول زمان بندی دفاع های نیمسال دوم ۱۴۰۲

برگزیدگان مسابقه پوستر (شیراز، پایتخت محیط زیست آسیا ۲۰۲۴)

تعداد بازدید:

مراسم اعطای جوایز و لوح تقدیر به برگزیدگان طراحی پوستر به مناسبت (روز شیراز و شیراز پایتخت محیط زیست آسیا سال ۲۰۲۴) با حضور رئیس شورای اسلامی شهر شیراز و برخی از معاونین شهرداری و سازمان محیط زیست، در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۳ در ساختمان شورای اسلامی سهر شیراز برگزار گردید و تمامی آثار برگزیده ، به دانشجویان موسسه آموزش عالی ارم شیراز تعلق داشت.

لازم به ذکر است در این ورکشاپ ومسابقه تعداد ۱۴۰ نفر از تمامی دانشگاه های هنری شیراز و فارس شرکت داشتند.

با تشکر از اساتید گروه هنر  جناب آقای فرهاد نادری وجناب اقای جمشید آراسته  و سایر اساتیدی که در این مسیر دانشجویان را همراهی کردند.

برگزار کننده:واحد تشکلهای دانشجویی و انجمن علمی موسسه آموزش عالی ارم شیراز

تعداد بازدید: